Kanelsmåkager

  1. Rør margarine og sukker sammen til en samlet masse. Bland æg, mel, citronsyre, bikarbonat og salt, og tilsæt herefter dette til den første blanding. Rør det godt sammen.
  2. I en anden skål blandes sukker og kanel.
  3. Form små kugler på størrelse med en valnød af dejen og vend dem forsigtigt i kanelblandingen.
  4. Anret kuglerne på en bradepande med bagepapir og tryk dem flade med bunden af et glas.
  5. Bag dem ca. i 8 – 10 min. - til de er gyldenbrune ved 190 grader. Anbring de bagte småkager på en rist, og lad dem køle i 5 minutters tid.

Dej

  • 225 gr. margarine
  • 285 gr. sukker
  • 2 æg
  • 600 gr. hvedemel
  • 1 tsk. citronsyre
  • 1 tsk. bikarbonat
  • ½ tsk. salt

Kanelblanding

  • 2 spsk. sukker
  • 2 tsk. Kanel